دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی سبحانی؛ باید از انتشار کتاب های ضددینی جلوگیری شود.

No image
آیت الله العظمی سبحانی؛ باید از انتشار کتاب های ضددینی جلوگیری شود.
آیت‌الله العظمی سبحانی با اشاره به سیمای نشر دینی در کشور گفت: در حوزه دین باید کتب صددرصد دینی منتشر شود.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، آیت‌الله العظمی سبحانی در دیدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی و اعضای برگزاری نخستین جشنوار مرزبانی وحی و خرد گفت: باید از انتشار کتاب‌هایی که ضد دین، تشیع و قرآن است، جلوگیری شود.
وی افزود: در حال حاضر سیمای نشر دینی کشور مطلوب است و باید دقت شود در حوزه دین کتب صددرصد دینی منتشر شود.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مؤسسه بوستان کتاب نسبت به کتاب‌های ماندگار و اثرگذار توجه بیشتری داشته باشد و برای استفاده، این کتب را در دسترس قرار دهد.
وی با اشاره به میراث گران‌بهای علمای دینی گفت:‌ نسبت به چاپ موسوعه‌ها بیش از پیش همت گماشته و همچون موسوعه علامه بلاغی، موسوعه‌های دیگر علما را با تصحیح دقیق منتشر کنید.
سبحانی، افزایش انتشار کتب حدیثی را خواستار شد و خاطرنشان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با تشکیل هیأت علمی اقدام به مسند سازی کند.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS