دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

باطن اعمال

شما با دست خویش آتش روشن نکنید، آتش جهنم را شعله ور نسازید، جهنم با اعمال و کردار زشت انسان روشن می گردد. این اعمال بشر چموش ‍ است که آتش افروزی می کند.
باطن اعمال
باطن اعمال

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

شما با دست خویش آتش روشن نکنید، آتش جهنم را شعله ور نسازید، جهنم با اعمال و کردار زشت انسان روشن می گردد. این اعمال بشر چموش ‍ است که آتش افروزی می کند. فرمود: جُزنا و هی خامده از جهنم گذشتیم و در حالیکه خاموش بود. اگر بشر با اعمال و کردار خویش ‍ آتش نیفروزد، جهنم خاموش است ، باطن این طبیعت ، اقبال به طبیعت ، اقبال به جهنم است وقتی انسان از این جهان به جهان دیگر رخت بربندد و پرده ها پس برود، می فهمد که ذلک بما قدمت ایدیکم [1]و وجدوا بما عملوا حاضرا [2]تمامی اعمالی که در این دنیا از انسان سر می زند در آن جهان دیده می شود، در برابر وی مجسم می گردد کمی فکر کنید، دوراندیش باشید، عواقب امور را بسنجید، عقبه های خطرناکی که دارید به یاد آورید. از فشار قبر، عالم برزخ مشکلات و شدایدی که بدنبال آن است غفلت نکنید. اقلا جهنم را باور داشته باشید شما الان یک سنگ گرم را نمی‌توانید دقیقه ای میان کهف دست نگهدارید.از آتش جهنم بپرهیزید[3].

    منبع :
  • جهاد بانفس یا جهاد اکبر/حضرت امام خمینی(ره)
    پی نوشت:
  • [1] ‌‌‌- ‌آل‌ ‌عمران‌ ‌،‌ ‌آیه‌ ‌‌178‌
  • [2] ‌‌‌- ‌کهف‌ ‌،‌ ‌آیه‌ ‌‌47‌
  • [3] ‌‌‌- ‌جهاد‌ ‌بانفس‌ ‌یا‌ ‌جهاد‌ ‌اکبر،‌ ‌ص‌ ‌‌38‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اضطراب و راه درمان آن

اضطراب و راه درمان آن

اضطراب حالتي است که شخص سکونت و آرامش خود را از دست مي‌دهد و به تلاطم مي‌افتد.
اضطراب Anxiety

اضطراب Anxiety

اضطراب، نوعی احساس کلی در این باره است که امکان دارد اتفاق خطرناکی روی دهد، ولی فرد مطمئن نیست که چه اتفاقی، در کجا و چه موقع قرار است روی دهد.

پر بازدیدترین ها

No image

اسناد Attribution

No image

آپراکسی apraxia

No image

تقلید Imitation

No image

بلوغ و انواع آن

No image

بینش درمانی Insight Therapy

Powered by TayaCMS