دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ممنوعیت استماع قرآن در هنگام رانندگی در کویت

No image
ممنوعیت استماع قرآن در هنگام رانندگی در کویت شورای فتوای اداره اوقاف کویت گوش دادن به قرآن هنگام رانندگی را بی حرمتی به این کتاب آسمانی برشمرد و استماع آن را در این حالت ممنوع اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کویت، دکتر شیخ احمد الحجی الکردی کارشناس دائرةالمعارف فقهی و عالم برجسته شورای فتوای وزارت اوقاف کویت، استماع قرآن هنگان رانندگی را بی حرمتی به این کتاب مقدس و ممنوع اعلام کرد.
وی گفت: با توجه به تاکید آیات قرآن مبنی بر گوش دادن و توجه به قرآن در هنگام تلاوت شدن آن و نیز با توجه به این که هنگام رانندگی عمده حواس به رانندگی و محیط است و مطمئناً نمی‌شود در آن واحد هم به قرآن گوش دهیم و هم حواسمان به رانندگی باشد، این عمل اهانت به کتاب مقدس قرآن کریم و ممنوع می باشد.
شیخ الحجی الکردی اعلام کرد:اگر حواس راننده به رانندگی باشد پس حق قرآن را ادا نکرده است و در صورتی که به قرآن توجه داشته باشد به رانندگی دقت نخواهد کرد و هم برای خودش و هم برای دیگران خطری جدی محسوب می‌شود پس یا باید به قران عنایت کند یا به رانندگی.
وی خواستار توجه بیشتر مسلمانان به آموزه های دینی و دقت در عمل کردن به آن‌ها شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، پرسش های بسیاری درباره روزه داری و اثرهای آن بر سلامتی، فایده های آن از دیدگاه علم تغذیه، رژیم غذایی مناسب و... مطرح می شود. این مقاله تلاش کرده است به مهمترین پرسش ها در این زمینه پاسخ گوید.
No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
Powered by TayaCMS