دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر دکتر علی موسوی بهبهانی درباره میرزا علی اکبر مدرّس حکمی یزدی

No image
نظر دکتر علی موسوی بهبهانی درباره میرزا علی اکبر مدرّس حکمی یزدی دکتر علی موسوی بهبهانی در اشاره به جامعیت علمی مدرس یزدی می نویسد:

«شرح و ترجمه کتاب الدرةالفاخرة با این که با قلم عمادالدوله است، ولی به واقع و مسلماً، شرح و بیانات استاد خود، فیلسوف متأخر حوزه ی علمیه ی قم مرحوم آقای میرزا علی اکبر مدرس یزدی معروف به حکیم الهی را تقریر کرده است. وی از بزرگ ترین اساتید فلسفه ی اسلامی در قرن اخیر در حوزه ی علمیه ی قم بوده است و از مبرّزترین مدرسین قرن اخیر برای فلسفه ی صدرالمتألهین.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، پرسش های بسیاری درباره روزه داری و اثرهای آن بر سلامتی، فایده های آن از دیدگاه علم تغذیه، رژیم غذایی مناسب و... مطرح می شود. این مقاله تلاش کرده است به مهمترین پرسش ها در این زمینه پاسخ گوید.
No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
Powered by TayaCMS