دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماز این افراد پذیرفته نیست!

No image
نماز این افراد پذیرفته نیست!

قدس آنلاین: بنا به روایات رسیده از پیامبر (ص)، علاقه و محبت حقیقی و قلبی به امیرالمؤمنین علی (ع) دارای ثمرات فراوانی می باشد و متعاقباً دشمنان ایشان از نعمات فراوانی محروم خواهند شد.

به گزارش قدس آنلاین، در این باره امیرالمؤمنین علی (ع) بیان داشته اند: پیامبر خدا (ص) فرمودند: امیدوار کننده ترین آیه در کتاب خدا این آیه است: نماز را در اول و آخر روز بپا دارید و نیز در ساعت تاریکی شب که همانا خوبیها، بدیها را از بین خواهند برد.

پس از قرائت آیه اشاره داشتند: ای علی، قسم به خدایی که مرا به نبوت برانگیخت و بشارت دهنده و بیم دهنده مردم قرار داد، چون کسی از شما برای وضو و طهارت به پا خیزد، گناهان او فرو ریزد و هنگامی که مقابل قبله با توجه کامل به نماز بایستد و با رعایت آداب آن نمازش را به پایان برد، هنوز از نماز فارغ نگشته است که گناهانش آمرزیده گردد، چندان که گویی تازه از مادر متولد شده است و هیچ گناهی برای او باقی نخواهد ماند. و اگر باز گناهی از او سر زند نماز بعدی کفاره آن خواهد شد.

امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند: پس از آن روزی دست مرا در دست خود داشتند فرمودند: هر فردی که برای ادای نمازهای پنجگانه مداومت ورزد و عمر خود را با محبت تو به پایان برد، با سربلندی و خوشحالی نزد پروردگار خود رفته است و اگر کسی با بغض و دشمنی تو دنیا را ترک گوید (هر چند نماز گزارده باشد) با او همانند مردگان عصر جاهلیت رفتار خواهد شد.

منابع:

  • شیخ مفید، امالی: 10.
  • علامه مجلسی، بحار الانوار، ج 2: 220؛ ج 36: 264.
  • شعبان صبوری، خاطرات امیر مؤمنان (ع): 114-115.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، پرسش های بسیاری درباره روزه داری و اثرهای آن بر سلامتی، فایده های آن از دیدگاه علم تغذیه، رژیم غذایی مناسب و... مطرح می شود. این مقاله تلاش کرده است به مهمترین پرسش ها در این زمینه پاسخ گوید.
No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
Powered by TayaCMS