دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

No image
پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

هشام بن سالم مي گويد: مردي به حضور امام صادق(ع) شرفياب شد، و عرض کرد: اي فرزند رسول خدا! آيا قبر جد و پدر بزرگوارت حضرت اباعبدالله الحسين را مي توان زيارت نمود؟ امام صادق(ع) فرمود: آري.

عرض کرد: پاداش کسي که قبر مطهر امام حسين(ع) را زيارت کند چيست؟

فرمود: اگر به امامت او معتقد باشد و از سنت و سيره آن حضرت پيروي کند، بهشت مينو پاداش او است.

عرض کرد: اجر و پاداش کسي که در راه سفر به کربلاو زيارت قبر امام حسين(ع) بميرد و از دنيا برود چيست؟

حضرت فرمود: از جمله پاداشي که به او عطا مي شود اين است که فرشتگان رحمت به تشييع جنازه او مي آيند، حنوط و لباسش را از بهشت مي آورند، بر پيکر او نماز مي گزارند، بر او کفني از بهشت مي پوشانند، فرشي از گل و ريحان برايش مي گسترانند، تنگناي قبر او از چهار طرف از پايين پا و بالاي سر و چپ و راست بر او وسيع مي گردد، از درون قبرش دري به سوي بهشت باز مي گردد، و بوي عطر دل انگيز بهشتي فضاي قبر او را پر مي سازد، او در اين شرايط روحاني و معنوي هست تا وقتي که قيامت فرا مي رسد.(1)

روزنامه كيهان، شماره 21192 به تاريخ 5/8/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

آسودگی جسم با استراحت یک ماهه

هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، پرسش های بسیاری درباره روزه داری و اثرهای آن بر سلامتی، فایده های آن از دیدگاه علم تغذیه، رژیم غذایی مناسب و... مطرح می شود. این مقاله تلاش کرده است به مهمترین پرسش ها در این زمینه پاسخ گوید.
No image

مصلحت گرایان در راس خبرگان

«اکبر هاشمی رفسنجانی» رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری شد. این نتیجه در پی رقابت سختی میان دو جریان رادیکال و مصلحت اندیش در مجلس خبرگان به دست آمد
Powered by TayaCMS