دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند

No image
مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند مسلمانان چینی مالزیایی خواستار افزایش تعداد مساجد شدند تا خطبه‌ها را به زبان چینی برای مسلمانان ارائه داده و آنها بتوانند برحسب نیاز از آنها بهره‌مند شوند .
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازروزنامه استار مالزی فضل شی عبدالله رئیس انجمن مسلمانان چینی مالزی گفت: در حال حاضر ما در مساجدی شرکت می کنیم که خطبه ها را به زبان مالزیایی ارائه می کنند، اگرچه خبطه ها یکسان هستند اما برخی از مسلمانان چینی با زبانی به جز زبان مادری خود آشنایی ندارند.
حدود 200 نفر از اعضای انجمن مسلمانان چینی مالزی چین از دیروز جمعه 6 اردیبهشت ماه گردهم جمع شدند تا این موضوع را در میان سایر موضوعات حائز اهمیت برای مسلمانان مورد بحث بررسی بگذارند. این گردهمایی دربرگیرنده سخنرانیهای مختلف و چندین کارگاه است.
حدود 57 هزار مسلمان چینی در مالزی زندگی می کنند، به طور کلی مسلمانان 60 درصد جمعیت 26 میلیونی مالزی را به خود اختصاص داده که بیشتر آنها را بودائیان ، هندوها و مسیحیان تشکیل می دهند.
هفته گذشته عبدالله بداوی از ائمه جمعه خواست از رویکردی آرام و میانه رو برای جذب جوانان مسلمان به مساجد استفاده کند چرا که مساجد نقش مهم اجتماعی برعهده دارند.
فضل گفت: این انجمن اکنون در نظر دارد مسجدی برای مسلمانان چینی در شهر ایپوه بنا کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ذكر مصیبت امام هادی علیه السلام : تشییع بدن مبارک امام هادی(ع)

ذکر مصیبت امام هادی علیه السلام با موضوع تشییع بدن مبارک امام هادی(ع)
No image

ذكر مصیبت امام حسن عسكری علیه السلام : ذکر مصیبت امام حسن عسکری(علیه السلام)

ذکر مصیبت امام حسن عسكری علیه السلام با موضوع ذکر مصیبت امام حسن عسکری(علیه السلام)
No image

ذكر مصیبت امام حسن عسكری علیه السلام : ذکر مصیبت امام حسن عسکری(ع)

ذکر مصیبت امام حسن عسكری علیه السلام با موضوع ذکر مصیبت امام حسن عسکری(ع)
No image

روضه وفات حضرت خدیجه (س)

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع وفات حضرت خدیجه(س)
No image

منزلت خدیجه (علیها السلام) هنگام مرگ

ذکر مصیبت متفرقه با موضوع منزلت خدیجه(علیها السلام) هنگام مرگ
Powered by TayaCMS