دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تمسك فقط به خدا

No image
تمسك فقط به خدا

 

احمد بن فهد حلي از قول پيامبراکرم(ص) نقل مي کند که خداي تعالي مي فرمايد: هر کدام از مخلوقاتم به غير از من چنگ بزند و از من قطع اميد کند، اسباب آسمان ها و زمين را از براي او قطع مي کنم، و اگر چيزي از من بخواهد به او ندهم، اگر مرا بخواند اجابتش نکنم.

    و هر يک از مخلوقاتم که به من چنگ زند، و از ديگران قطع اميد کند، ضامن گردانم آسمان ها و زمين را براي روزي رساندن به او، و اگر مرا بخواند اجابتش کنم.(1)

    همچنين در حديث قدسي ديگر مرحوم کليني از امام باقر(ع) روايت مي کند: هر بنده اي از بندگانم که فقط به من چنگ زند و از ديگران قطع اميد کند، و از نهاد دل او اين نيت را بدانم، اگر همه آسمان ها و زمين و تمام مخلوقات ساکن در آنها براي او بخواهند دامي بنهند، من راه فراري برايش باز مي کنم.(2)

    برگرفته از: 1- سخن خدا (كليات احاديث قدسي)، ص 123؛ 2- همان، ص 122

 

   

            روزنامه كيهان، شماره 21033 به تاريخ 25/1/94، صفحه 8 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

خاطرات جعفر شریف‌امامی

خاطرات جعفر شریف‌امامی

... پدر من یک روحانی بود. تحصیلاتی که من در تهران کردم اول در مدرسه شرف بود و بعد به مدرسه آلمانی رفتم. آنجا در واقع متوسطه را در قسمت فنی تمام کردم. بعد برای رفع احتیاجات راه‌آهن عده‌ای در حدود سی نفر از وزارت راه می‌فرستادند به آلمان و من جزو آن هیئت به آلمان فرستاده شدم... هجده ماه در رشته‌های مختلف راه‌آهن تحصیل کردیم و بعد به ایران مراجعت کردیم.
خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

بنابراین شاه و علم به این نتیجه رسیده بودند که این دو وزارتخانه (بازرگانی و صنایع و معادن) را یکی بکنند تا این تضاد و تعارض از بین برود.
خاطرات عبدالمجید مجیدی

خاطرات عبدالمجید مجیدی

عبدالمجید مجیدی... من در ساعت هشت بعدازظهر جمعه 21 دی ماه 1307 در تهران به دنیا آمده‌ام. پدرم قوام‌الدین مجیدی وکیل دادگستری و از پایه‌گذاران حرفه وکالت در ایران بود.
Powered by TayaCMS