دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دعا برای دوری از شر مردم

No image
دعا برای دوری از شر مردم

دعا برای دوری از شر مردم

 

قال الامام الباقر(ع): «يوما رجل عنده: اللهم اغننا عن جميع خلقک، فقال ابوجعفر(ع): لاتقل هکذا، ولکن قل: اللهم اغننا عن شرار خلقک، فان المومن لايستغني عن اخيه»

    مردي در حضور امام باقر(ع) دعا کرد و گفت: خدايا! ما را از همه خلقت بي نياز گردان. حضرت فرمود: چنين مگو! بلکه بگو! خدايا، ما را از بدان خلقت و اشرار مردم بي نياز گردان، زيرا شخص مومن و با ايمان از برادر ديني خود بي نياز نيست.(1)

    برگرفته از: 1- تحف العقول، ص 301

 

               روزنامه كيهان، شماره 21037 به تاريخ 30/1/94، صفحه 6 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

خاطرات جعفر شریف‌امامی

خاطرات جعفر شریف‌امامی

... پدر من یک روحانی بود. تحصیلاتی که من در تهران کردم اول در مدرسه شرف بود و بعد به مدرسه آلمانی رفتم. آنجا در واقع متوسطه را در قسمت فنی تمام کردم. بعد برای رفع احتیاجات راه‌آهن عده‌ای در حدود سی نفر از وزارت راه می‌فرستادند به آلمان و من جزو آن هیئت به آلمان فرستاده شدم... هجده ماه در رشته‌های مختلف راه‌آهن تحصیل کردیم و بعد به ایران مراجعت کردیم.
خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

بنابراین شاه و علم به این نتیجه رسیده بودند که این دو وزارتخانه (بازرگانی و صنایع و معادن) را یکی بکنند تا این تضاد و تعارض از بین برود.
خاطرات عبدالمجید مجیدی

خاطرات عبدالمجید مجیدی

عبدالمجید مجیدی... من در ساعت هشت بعدازظهر جمعه 21 دی ماه 1307 در تهران به دنیا آمده‌ام. پدرم قوام‌الدین مجیدی وکیل دادگستری و از پایه‌گذاران حرفه وکالت در ایران بود.
Powered by TayaCMS