دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لطمه به دین در همراهی فرزندان دنیا

No image
لطمه به دین در همراهی فرزندان دنیا

    رفت آمد با دنیاپرستان

    الإمامُ عليٌّ عليه السلام: خُلطَةُ أبْناءِ الدُّنيا تَشينُ الدِّينَ، وتُضعِفُ اليَقينَ. [1]

    امام على عليه السلام: رفت و آمد با دنيا پرستان، به دين [انسان‏] لطمه مى‏زند و يقين را سست مى‏گرداند.

منابع:

  1. غرر الحكم: 5072.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

خاطرات جعفر شریف‌امامی

خاطرات جعفر شریف‌امامی

... پدر من یک روحانی بود. تحصیلاتی که من در تهران کردم اول در مدرسه شرف بود و بعد به مدرسه آلمانی رفتم. آنجا در واقع متوسطه را در قسمت فنی تمام کردم. بعد برای رفع احتیاجات راه‌آهن عده‌ای در حدود سی نفر از وزارت راه می‌فرستادند به آلمان و من جزو آن هیئت به آلمان فرستاده شدم... هجده ماه در رشته‌های مختلف راه‌آهن تحصیل کردیم و بعد به ایران مراجعت کردیم.
خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

بنابراین شاه و علم به این نتیجه رسیده بودند که این دو وزارتخانه (بازرگانی و صنایع و معادن) را یکی بکنند تا این تضاد و تعارض از بین برود.
خاطرات عبدالمجید مجیدی

خاطرات عبدالمجید مجیدی

عبدالمجید مجیدی... من در ساعت هشت بعدازظهر جمعه 21 دی ماه 1307 در تهران به دنیا آمده‌ام. پدرم قوام‌الدین مجیدی وکیل دادگستری و از پایه‌گذاران حرفه وکالت در ایران بود.
Powered by TayaCMS