دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر سید عبداللَّه بهبهانى درباره آیت الله میرزا سید ابوطالب زنجانی

No image
نظر سید عبداللَّه بهبهانى درباره آیت الله میرزا سید ابوطالب زنجانی

سید عبداللَّه بهبهانى وقتى معتمد اسلام رشتى را پیش شیخ فضل‌اللَّه و میرزا ابوطالب مى‌فرستد تا در ادامه ستیز با عین الدوله، با او (بهبهانى) همکارى کنند، از کناره‌گیرى شیخ باخبر مى‌شود و با حالت دگرگونى به فرستاده خود مى‌گوید:

«حاج میرزا ابوطالب هم اگر مخالفت نکند، مرا بس است.»

این سخن گویاى نفوذ گسترده میرزا در پایتخت است.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

خاطرات جعفر شریف‌امامی

خاطرات جعفر شریف‌امامی

... پدر من یک روحانی بود. تحصیلاتی که من در تهران کردم اول در مدرسه شرف بود و بعد به مدرسه آلمانی رفتم. آنجا در واقع متوسطه را در قسمت فنی تمام کردم. بعد برای رفع احتیاجات راه‌آهن عده‌ای در حدود سی نفر از وزارت راه می‌فرستادند به آلمان و من جزو آن هیئت به آلمان فرستاده شدم... هجده ماه در رشته‌های مختلف راه‌آهن تحصیل کردیم و بعد به ایران مراجعت کردیم.
خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

بنابراین شاه و علم به این نتیجه رسیده بودند که این دو وزارتخانه (بازرگانی و صنایع و معادن) را یکی بکنند تا این تضاد و تعارض از بین برود.
خاطرات عبدالمجید مجیدی

خاطرات عبدالمجید مجیدی

عبدالمجید مجیدی... من در ساعت هشت بعدازظهر جمعه 21 دی ماه 1307 در تهران به دنیا آمده‌ام. پدرم قوام‌الدین مجیدی وکیل دادگستری و از پایه‌گذاران حرفه وکالت در ایران بود.
Powered by TayaCMS