دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر علامه سید جلال الدین آشتیانی درباره ملا عبدالرّزاق فیاض لاهیجی

No image
نظر علامه سید جلال الدین آشتیانی درباره ملا عبدالرّزاق فیاض لاهیجی

یکی از اساتید بزرگ فلسفه و کلام در دوران اخیر، فیلسوف علامه و حکیم متأله، آخوند ملا عبدالرزاق لاهیجی قمی است که از اعاظم تلامیذ آخوند ملاصدرا و از اجله ی محققان عصر خود در حکمت مشاء و اشراق و یکی از بزرگ ترین متکلمان در چهار قرن اخیر، بلکه یکی از محقق ترین متکلمان در دوره ی اسلامی است.[31] (علامه سید جلال الدین آشتیانی)

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

خاطرات جعفر شریف‌امامی

خاطرات جعفر شریف‌امامی

... پدر من یک روحانی بود. تحصیلاتی که من در تهران کردم اول در مدرسه شرف بود و بعد به مدرسه آلمانی رفتم. آنجا در واقع متوسطه را در قسمت فنی تمام کردم. بعد برای رفع احتیاجات راه‌آهن عده‌ای در حدود سی نفر از وزارت راه می‌فرستادند به آلمان و من جزو آن هیئت به آلمان فرستاده شدم... هجده ماه در رشته‌های مختلف راه‌آهن تحصیل کردیم و بعد به ایران مراجعت کردیم.
خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

خاطرات دکترعلینقی عالیخانی

بنابراین شاه و علم به این نتیجه رسیده بودند که این دو وزارتخانه (بازرگانی و صنایع و معادن) را یکی بکنند تا این تضاد و تعارض از بین برود.
خاطرات عبدالمجید مجیدی

خاطرات عبدالمجید مجیدی

عبدالمجید مجیدی... من در ساعت هشت بعدازظهر جمعه 21 دی ماه 1307 در تهران به دنیا آمده‌ام. پدرم قوام‌الدین مجیدی وکیل دادگستری و از پایه‌گذاران حرفه وکالت در ایران بود.
Powered by TayaCMS