دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود

No image
کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود که با راه اندازی آن دانشجویان علوم اسلامی در سراسر اروپا می‌توانند به منابع درجه اول علوم اسلامی در زمینه‌های مختلف دسترسی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کتاب ایران، با توجه به حضور بیش از 3 میلیون مسلمان در انگلستان، این کتابخانه می‌تواند مرجع علمی مناسبی برای مسلمانان این کشور فراهم کند.
اولویت این پروژه منابع اسلامی به زبانهای انگلیسی، عربی و سپس زبان فارسی عنوان شده است، بر این اساس در مرحله اول، تمام مقاله ها و کتب مربوط به شیعه‌شناسی گردآوردی و سپس سایر علوم اسلامی مانند فقه، عرفان، فلسفه، تفسیر و حدیث مورد توجه قرار خواهند گرفت.
این کتابخانه همزمان با تجهیز کتابخانه فعلی کالج اسلامی لندن در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
کالج اسلامی لندن از حدود 10 سال قبل به همت سازمان حوزه‌ها و مدارس علمیه خارج از کشور راه‌اندازی و تاکنون دانشجویان بسیاری از این کالج فارغ‌التحصیل شده‌اند .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دل های بی کینه

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دل های بی کینه در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل و عدم تعلق

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل و عدم تعلق در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دنیای کودکی

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دنیای کودکی در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ولایت و سرپرستی اهل‏بیت علیهم السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ولایت و سرپرستی اهل‏بیت علیهم السلام در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان شعور حیوانات 2

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان شعور حیوانات 2 در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS