دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر امام خمینى(قدس سره) درباره ملّا عبّاس ترتبی

No image
نظر امام خمینى(قدس سره) درباره ملّا عبّاس ترتبی

امام خمینى(قدس سره) :

«مرحوم حاج آخوند ملاّ عباس، پدر آقاى راشد، یک وقت در راه مسافرت وارد قهوه خانه اى مى شود... نماز که تمام مى شود، مى بیند از آن جوان ها و آن بساطشان خبرى نیست و خودشان رفته اند... حاج آخوند ملاّ عباس آنچه را به عنوان تکلیف تشخیص داد، عمل کرد کار خودش را کرد، کارى به این نداشت که آن ها خوششان مى آید و از او تبعیّت مى کنند یا نه. چون کسى که اتّکال به خداوند تبارک و تعالى دارد، از این که تنها بماند ابداً نمى ترسد...»([61])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان محبت پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم به امتش

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان محبت پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم به امتش در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مقام و منزلت پیامبرصلی الله...

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مقام و منزلت پیامبرصلی الله... در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS