دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس شیخ یحیی انصاری

No image
تدریس شیخ یحیی انصاری

تدریس

تدریس، از جمله فعالیّت هاى علمى پرثمر براى استادان به شمار مى رود زیرا تجربه سال ها تحقیق و علم اندوزى خود را مستقیماً در اختیار شاگردان قرار مى دهند و استاد انصارى نیز تا کنون در این زمینه تلاش هاى بسیارى کرده است و با تربیت شاگردان عالم مبارز و با اخلاق، همواره حوزه هاى علمیه را یارى داده است.

آیت الله انصارى از همان آغاز تحصیل در شیراز، شروع به تدریس مقدّمات کرد و در طى سال ها فعالیّت علمى، کتاب هاى زیر را تدریس کرده است:

1. شرح لمعه.

2. اصول الفقه

3. بدایة الحمکمة.

4. رسائل.

5. یک دوره کامل شرح فصوص قیصرى.

6. مصباح الانس.

7. منطق منظومه.

8. کشف المراد.

9. اسفار که یک دوره کامل و بعضى قسمت هاى آن را (به جز جواهر و اعراض) دو دوره تدریس کرده است و هم اکنون (زمستان 1383) نیز به تدریس اسفار اشتغال دارد.

همچنین وى از حدود سال 1357ش. به بعد در مدرسه آیت الله گلپایگانى و جاهاى دیگر درس اخلاق گفته است.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان لطافت دستورات بهداشتی و پزشکی اسلام

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان لطافت دستورات بهداشتی و پزشکی اسلام در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان ضرورت تربیت نفس ( مراقبه ، محاسبه ، معاتبه )

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان ضرورت تربیت نفس ( مراقبه ، محاسبه ، معاتبه ) در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان مقام عزاداران اباعبدالله سلام الله علیه

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان مقام عزاداران اباعبدالله سلام الله علیه در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان عظمت و نورانیت اهل بیت علیهم السلام

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان عظمت و نورانیت اهل بیت علیهم السلام در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان تلاش ائمه در نجات جامعه از جهل

سخنرانی استاد انصاریان با عنوان تلاش ائمه در نجات جامعه از جهل در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS