دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوره اخلاق زیست پزشکی برگزار شد

No image
دوره اخلاق زیست پزشکی برگزار شد دوره فلوشیپ اخلاق زیستی پزشکی از سوی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی در دانشگاه علوم پژشکی شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره که از اوایل خرداد ماه کار خود را آغاز کرده بود و پس از نه ماه به کار خود پایان داد 12 نفر از اعضای هیئت علمی و شخصیتهای برجسته دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور حضور داشتند.
اکنون دانشجویان این دوره وارد مرحله پژوهشی شدند و در حال گذراندن پایان نامه های تکمیلی خود هستند. از ویژگی های این دوره آموزش فقه پزشکی به سبک نوین بود. در این شیوه دانشجویان فقه پزشکی را فرا گرفته به طوری که طبیب بتواند بر اساس استنباط خود مراحل درمانی را سریعا انجام دهد. این دوره توسط آیت الله محقق داماد تدریس شد.
همچنین در این دوره اخلاق زیستی، اخلاق پزشکی، فلسفه اخلاق و حقوق پزشکی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی ارائه شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
در مرحله پژوهشی هر یک از داوطلبین یکی از حوزه های چالش برانگیز مسائل پزشکی را از دیدگاه فقهی و حقوقی و اخلاقی به راهنمایی دو استاد راهنما و یک مشاور به انجام می رسانند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS