دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مرزبندی جبهه الله و طاغوت

الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور والذین کفروا اولیائهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات این دو جنبه است ، این دو جبهه است ، جبهه طاغوت و جبهه الله .
مرزبندی جبهه الله و طاغوت
مرزبندی جبهه الله و طاغوت

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور والذین کفروا اولیائهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات این دو جنبه است ، این دو جبهه است ، جبهه طاغوت و جبهه الله . جبهه الله را که توجه به خدا دارند و ایمان به خدا دارند، خدای تبارک وتعالی آن ها را از همه ظلمت ها از تمام ظلمت ها اخراج می کند و به نور می رساند آن نور، نور خود حق است . اینکه نور است الله نور السموات و الارض از همه ظلمت ها که ما عدای الله است ، آن ها را خارج می کند و به نور می رساند و به الله می رساند. طاغوت مردم را از نور خارج می کند و به ظلمات می رساند ظلمات بعضها فوق بعض این دو راه است ، راه انبیاء و راه طاغوت . راه انبیا راه خداست و خدا ولی است و خدا غافل است و به دست خدا انسان تربیت می شود و راه طاغوت ، راه شیطان است که شیطان مربی انسان است .عزیزان من ! توجه داشته باشید که در جند الهی وارد باشید. درس خواندن تنها، انسان را در جندالهی وارد نمی کند، علم تنها، خصوصا علم های قانونی ، رسمی ، انسان را به مراتب انسانیت نمی رساند. (البته این علوم ) باید باشد، لکن در جنب ، او باید توجه به غیب باشد.درس را برای خدا بخوانید. از صفر شروع کردید و امیدواریم تا غیرمتناهی بروید و بروید تا برسید به آنجا که غیر از خدا کسی را نبیند.همه چیز را از او ببینید، همه کس را جلوه او بدانید. خداوند شما را از ظلمات بیرون کند و به نور برساند[1].

    منبع :
  • صحیفه نور ، نویسنده :حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت :
  • [1]‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌7،‌ ‌ص‌ ‌‌192‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS