دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله مرعشى نجفى درباره ایت الله سید محمد مولانا(موسوی تبریزی)

No image
نظر آیت الله مرعشى نجفى درباره ایت الله سید محمد مولانا(موسوی تبریزی)

آیت الله مرعشى نجفى در اجازه نوه صاحب ترجمه (آیت الله حاج سید ابوالحسن مولانا) چنین مى نگارد:

«... از کسانى که من از آن ها روایت مى کنم، با اجازه و قرائت علاّمه ذو فنون مؤلّف و مصنّف بزرگوارى است که مطالب (علمى) را با اسلوب و روش نیکو بیان مى کند. فقیه و اصولى و رجالى بلند مرتبه اى است حجت الاسلام، آیت الله حاج سیّد محمد بن عبدالکریم موسوى تبریزى، مشهور به «مولانا» و این سید جلیل القدر، یکى از حسنات زمان و افتخارات بلاد آذربایجان مى باشد.»([57])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS