دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین سند استاندارد سازی پژوهش حوزه علمیه قم تدوین می شود

No image
اولین سند استاندارد سازی پژوهش حوزه علمیه قم تدوین می شود مدیر کل مطالعات پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته پیش نویس سند "تعریف پژوهش" در این مرکز تهیه شد و هم اکنون مطالعات بر 12 "مصداق پژوهش" در حال تدوین است. در این مصادیق تعریف هر کدام از مصادیق پژوهشی مشخص شده است.
حجت الاسلام محمد ساجدی افزود: این دو سند به عنوان جزیی از برنامه تدوین "استاندارد سازی نظام پژوهش" در حوزه های علمیه بوده و در نظر است در نیمه اول سال جاری، به‌صورت آزمایشی جهت بررسی کارشناسان و علاقمندان به موضوع پژوهش منتشر شود.
منبع خبر:
خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS