دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت

No image
فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت
چهارمین همایش علمی "فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت" طی دو روز 16 و 17 می (26 و 27 اردیبهشت ماه) در دانشگاه اسلامی غزه فلسطین برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قدس پرس، این همایش با هدف ارتباط انسان با واقعیتهای جغرافیایی فلسطین، آشنایی با تغییر نقشه فلسطین، تحکیم پایگاه رسانه ای فلسطین در خدمت رسانی به ملت فلسطین برگزار می شود. 
نکبت و تجلی آن در ادبیات عرب، ادبیات روز نکبت، نظر پناهندگان فلسطین در حق بازگشت، نقش رسانه ها و شیوه های ارتباطی آنها در خدمت رسانی به مسئله فلسطین از محورهایی هستند که در کنار محورهای تاریخی، اجتماعی، جغرافیایی و دینی فلسطین مورد بررسی قرار می گیرند.
در این همایش گروهی از استادان و کارشناسان مؤسسات آموزشی و مراکز مطالعات علمی و مؤسسات جامعه مدنی فلسطین حضور خواهند داشت که در دانشکده ادبیات دانشگاه اسلامی غزه طی دو روز شنبه و یکشنبه 16 و 17 می (26 و 27 اردیبهشت) برگزار می شود.
منبع:
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS