دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر اردبیلى درباره واسع الاخبار محمد عیاشی

No image
نظر اردبیلى درباره واسع الاخبار محمد عیاشی

اردبیلى(متوفا: 1101 هـ .ق.):

«محمّد بن مسعود بن عیاش سلمى سمرقندى، معروف به عیّاشى از قبیله بنى تمیم، شخصیّت جلیل القدر، واسع الاخبار، بصیر به روایت و محل وثوق و اعتماد بود. در میان ستارگان امامى، چشم بینا و شیخ کبیر معروف بود.»([27])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS