دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر شیخ خلیل الصّیفى درباره شهید آیت الله سید عباس موسوی

No image
نظر شیخ خلیل الصّیفى درباره شهید آیت الله سید عباس موسوی

شیخ خلیل الصّیفى([17]) مى گوید: او با خوى مهربان و صمیمى و اخلاق خویش که از حریر لطیف تر بودتو را به سوى خویش جذب مى کردبه نحوى که در اوّلین دیدار احساس مى کردى که از مدّتها قبل با وى آشنایى. در باره سیّدشهید سخن بسیار است، از کدامین خصالش سخن بگویم؟ از تواضعش، از علّو اخلاق، از جهاد، از ایمانش یا اخلاصش، از کدامیک؟ وصیّت من این است که راه و روش او براى کسانى که در وادى اسلام گام مى نهند اسوه گردد.([18])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS