دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر شیخ عباس قمی درباره معلم ثالث احمد ابن مسکویه رازی

No image
نظر شیخ عباس قمی درباره معلم ثالث احمد ابن مسکویه رازی

شیخ عباس قمی در دو کتاب خویش الکنی و الالقاب و سفینة البحار ,و محمد باقر بن زین العابدین خوانساری ,در روضات الجنات ,و محمد علی مدرس ,در ریحانة الادب و سید حسن امین ,در اعیان الشیعه از وی به عنوان عالم مسلمان شیعه نام برده اند و به زندگی و آثار وی اشاره کرده اند.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

گوینده

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS