دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر مظفر قهرمانى درباره جهانگیر قشقایی

No image
نظر مظفر قهرمانى درباره جهانگیر قشقایی

مظفر قهرمانى:

«مرحمت پناه، جهانگیرخان دره شورى از مجتهدین وعلماى بزرگ و فقهاى جامع معقول و منقول و علاّمه دوران خویش بود. وارد مدرسه مى شود. وارد شدن همان و درخشیدن بخت و اقبال هم همان. در اندک مدتى گوى سبقت را از همگان مى رباید. مرجع فضلا و معتمدِ علما مى گردد.»([60])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان پیامبرصلی الله علیه و آله وسلم، واسطه ی فیض الهی در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان سیرة پیامبر و اهل بیت صلوات الله علیهم در تربیت اعتقادی معاد در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین

سخنرانی استاد صدیقی با عنوان حلم و بردباری در سیره اخلاقی ائمه معصومین در رابطه با موضوع دهه صفر در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS