دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اسلام‌هراسی مهمترین موضوع اجلاس سران کشورهای اسلامی

No image
اسلام‌هراسی مهمترین موضوع اجلاس سران کشورهای اسلامی اسلام‌هراسی مهمترین موضوع اجلاس سران کشورهای اسلامی
دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی پیش از برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی تصریح کرد: باید مسئله افزایش هشدار دهنده اسلام‌هراسی را به واسطه گفتگو و تسامح تاریخی میان اسلام و غرب حل کنیم.
احسان اوغلو مصرانه اظهار داشت: مسئله کاریکاتورها و فیلم ضد قرآنی به منظور اهانت به مقدس ترین نمادهای اسلام طراحی شده و مقررات حقوقی بین الملل که اهانت به اعتقادات دینی را منع می کند با دستاویز قرار دادن آزادی بیان نقض می کند.
دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی به ضرورت تقویت مقرارت حقوقی بین المللی و یا وضع قوانین جدید به منظور افزایش اقدامات پیشگیرانه علیه اهانت به ارزشها و احساسات دینی اشاره کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان فروتنی و تواضع در پیشگاه خداوند متعال

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان فروتنی و تواضع در پیشگاه خداوند متعال در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عظمت مشاهد مشرفـّه وقبور علما

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عظمت مشاهد مشرفـّه وقبور علما در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان : صبر و تسلیم در امتحان الهی

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان : صبر و تسلیم در امتحان الهی در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دوری از منیت و خودخواهی

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دوری از منیت و خودخواهی در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دعا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دعا در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS