دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام

No image
درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام معاون وزیر فرهنگ عراق در نشست وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی خواستار انتخاب شدن نجف اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از براثا نیوز، در نشست وزیران فرهنگی کشورهاى اسلامی که در تاریخ 30 آبان‌ماه تا 2 آذرماه در شهر طرابلس لیبی برگزار شد، هیأت عراقی شرکت کننده در آن انتخاب شهر نجف الاشرف را به عنوان پایتخت دایمی و همیشگى جهان اسلام پیشنهاد داد که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.
جابر الحائرى رییس هیأت عراقی و معاون وزیر فرهنگ عراق گفت: شهر نجف الاشرف به دلیل تمدن و قدمت آن و نیز وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) از جایگاه ویژه اى بین همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی برخوردار است و به همین دلایل آن‌را برای انتخاب پایتخت دایمى فرهنگى جهان اسلام پیشنهاد کردیم که با استقبال خوبی مواجه گشت و قرار شد در این زمینه تصمیم گیرى شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS