دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود

No image
سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود چهارمین المپیاد سراسری زبان فارسی و سومین جایزه ادبی فردوسی در روزهای 16 و 17 نوامبر در مسکو برگزار می شود.
برگزاری دو دوره المپیاد زبان فارسی در فدراسیون روسیه و همچنین تجربه اولین جایزه ادبی فردوسی در سال1384 (2005) که با استقبال دانشجویان و دانشگاه ها مواجه شد، باعث شد تا رایزنی فرهنگی ایران با همکاری انستیتو کشورهای آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو، مرکز منطقه ای تحقیقات زبان و ادبیات فارسی - مسکو و مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران، اجرای جایزه ادبی فردوسی را در شکلی جدید در دستور کار قرار دهد.
ترغیب و تشویق دانشجویان فارسی آموز روسیه به آشنایی بیشتر با ادبیات گرانسنگ فارسی، فراگیری این ادبیات و شناسایی و حمایت استعدادهای برتر در این زمینه و جلب توجه دانشگاه ها و مراکز آموزشی و اساتید روسیه به آموزش و گسترش ادبیات فارسی، ترغیب محققان، نویسندگان و مترجمان و ناشران روس به تهیه آثار در زمینه زبان و ادبیات فارسی، شناسایی آثار تهیه و منتشر شده در زمینه زبان و ادبیات فارسی در فدراسیون روسیه از برنامه های این جایزه ادبی اعلام شده است.
جایزه ادبی فردوسی 25 و 26 آبان ماه در 3 بخش اصلی آزمون ادبی فردوسی، آثار برتر ادبیات فارسی و فعالان برتر ادبیات فارسی برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS