دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

كمال ايمان

No image
كمال ايمان

قال الامام الرضا(ع): «لايستکمل عبد حقيقه الايمان حتي تکون فيه خصال ثلاث: التفقه في الدين، و حسن التقدير في المعيشه و الصبر علي الرزايا» امام رضا(ع) فرمود: هيچ بنده اي به کمال حقيقت ايمان نمي رسد مگر اينکه سه خصلت داشته باشد: 1- فهم و انديشه عميق در دين 2- برنامه و اندازه گيري صحيح در معاش و زندگي 3- صبر و بردباري در برابر مصائب و بلاها.(1)

روزنامه كيهان، شماره 21138 به تاريخ 1/6/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل‏بیت علیهم السلام در بین شیعیان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل‏بیت علیهم السلام در بین شیعیان در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS