دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان

No image
معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان و به نقل از شبکه العربیه، مقامات پلیس سودان یک معلم زن انگلیسی را که شاگرد 6 ساله خود را تشویق به نام گذاری عروسکش به نام پیامبر اسلام(ص) کرده بود را تحت تعقیب قرار داد.
بنا براین گزارش، خانواده این دانش آموز پس از با خبر شدن از این موضوع سریعاً مقامات پلیس را در جریان امر قرار دادند که جیلین جیبونز معلم زبان انگلیسی فرزندشان را ترغیب به نام گذاری عروسک خود با نام پیامبر (ص) کرده است.
گفتنی است که این معلم انگلیسی درحال حاضر در بازداشت قرار دارد.
در این راستا دستگاه قضایی سودان خواهان مجازات وی و اعمال قانون در مورد این معلم است و در مقابل سفارت انگلیس در خارطوم قصد توجیه این توهین را داشته و برای تبرئه این معلم، دست به تلاش‌های زیادی زده است.
دین اسلام در کشور سودان که قبلاً مستعمره انگلستان بوده، به عنوان دین رسمی این شناخته شده است و اجرای قوانین دین مبین اسلام مورد توجه مردم قرار دارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ذکر اهل بیت(علیهم السلام)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان ذکر اهل بیت(علیهم السلام) در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان فطرتهای پاک

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان فطرتهای پاک در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان محشور شدن با پیامبر(صلی الله علیه وآله)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان محشور شدن با پیامبر(صلی الله علیه وآله) در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حقیقت انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حقیقت انسان در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دل های بی کینه

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان دل های بی کینه در رابطه با موضوع اجتماعی در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS