دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مقام رضای سالك

No image
مقام رضای سالك

(بدان اي سالک راه حق!) رضا مقامي است که در آن مقام هر چه براي سالک پيش آيد سالک بدان راضي است. سالک راضي، رنج و راحت، موت و حيات، فقر و غنا نزدش يکسان است و نمي خواهد مگر آنچه را حق متعال مي خواهد.

جابربن عبدالله انصاري مريض شد، امام پنجم حضرت باقر(ع) به عيادتش رفت. حضرت باقر به جابر فرمود: جابر چگونه اي؟ جابر عرض کرد: در نزد من فقر بهتر از غنا، مرض بهتر از صحت، موت بهتر از حيات است. امام باقر(ع) فرمود: ما اين طور نيستيم. از موت و حيات، فقر و غنا، صحت و مرض هر چه براي ما پيش آيد ما آن را مي خواهيم، ما راضي هستيم به رضاي حق متعال.

آري سالک الي الله وقتي به مقام شامخ رضا برسد، نمي خواهد مگر آنچه را حق متعال براي او مي خواهد. هر چه براي او پيش آيد نزد او مطلوب و به کام او شيرين است. (1)

‍1- مقامات معنوي، محسن بينا، ج 2، ص 41

روزنامه كيهان، شماره 21190 به تاريخ 3/8/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS