دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تواضع

No image
تواضع تواضع: مرحوم قاضى بنده اى خاضع و فروتن بود از هر گونه شهرت طلبى پرهیز کرده و خدمت به خلق خدا را وظیفه خود مى دانست. سید محمدحسن قاضى در یادداشت هاى خود آورده است:

«نقل کرده اند که روزى آیت الله قاضى با آیت الله سید محسن حکیم (مرجع مشهور تقلید) در صحن شریف حیدرى (در نجف اشرف) تصادفاً با هم ملاقات نمودند. در این وقت، در صحن جنازه اى را تشییع مى کردند، صاحبان میّت از مرحوم قاضى درخواست اقامه نماز بر آن میّت کرده بودند. مرحوم قاضى، آیت الله حکیم را مأمور به خواندن نماز نموده بود، ولى مرحوم حکیم امتناع نموده و اصرار به مقدم نمودن مرحوم قاضى کرده بود. مرحوم قاضى فرموده بود: «چون شما بین مردم مشهورتر از من هستید، اگر شما اقامه نماز بکنید، مردم زیادى جمع مى شوند و این، سبب ثواب زیادى براى میّت مى شود.» به ناچار آقاى حکیم اقامه و مرحوم آقا سید على قاضى به ایشان اقتدا کرده بود.»([14])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نسبت بین شب قدر و حضرت زهرا سلام الله علیها

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان نسبت بین شب قدر و حضرت زهرا سلام الله علیها در رابطه با موضوع رمضان المبارک در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شب قدر

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شب قدر در رابطه با موضوع رمضان المبارک در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS