دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توصیه‌ وزارت بهداشت به روزه داران

وزارت بهداشت در آستانه ماه مبارک رمضان امسال، طی اطلاعیه‌ جدیدی رعایت نکات بهداشتی را به روزه داران توصیه کرد.
توصیه‌ وزارت بهداشت به روزه داران
توصیه‌ وزارت بهداشت به روزه داران

توصیه‌ وزارت بهداشت به روزه داران

وزارت بهداشت در آستانه ماه مبارک رمضان امسال، طی اطلاعیه‌ جدیدی رعایت نکات بهداشتی را به روزه داران توصیه کرد.

در این اطلاعیه به روزه داران توصیه شده است:

"هرگز مواد غذایی طبخ و آماده شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنند. افطاری و سحری را زمانی طبخ و آماده کنند که حداکثر تا دو ساعت بعد به صورت گرم به مصرف برسد و از خرید مواد غذایی فله‌ای و مواد لبنی غیر پاستوریزه و استریلیزه از قبیل دوغ، ماست، کره، سرشیر و خامه فله‌ای و سنتی خودداری کنند."

بر اساس این اطلاعیه،" در صورت استفاده از سبزیجات به صورت خام و میوه حتما مراحل سالم‌ سازی شامل شستشوی اولیه، انگل زدایی با مایع دستشویی یا ظرفشویی، میکروب زدایی با مواد ضد عفونی کننده مجاز و شستشوی نهایی رعایت شود."

"در تهیه مواد غذایی برای سحر در منزل یا مساجد، ترجیحا در هنگام سحری تهیه و به صورت گرم مصرف شود، در غیر این صورت مواد غذایی پخته شده در روی شمعک اجاق نگهداری تا حرارت آن حفظ شود و یا در دمای کمتر از 4 درجه سانتی گراد یعنی طبقه زیرین جایخی یخچال های معمولی نگهداری و قبل از مصرف کاملا داغ شود."

وزارت بهداشت همچنین به روزه داران توصیه کرده است:

"مواد غذایی آماده مصرف از قبیل زولبیا و بامیه، حلیم، نان و شیرینی سنتی، کله و پاچه، دل و جگر، بستنی، شربت آلبالو و زرشک را از دست فروشان و دوره گردان خریداری نکنند.

در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به مجوز وزارت بهداشت، تاریخ تولید، انقضا، نشانی دقیق کارخانه تولید کننده و سالم بودن بسته توجه کنند."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت
Powered by TayaCMS