دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جهان اسلام نیازمند استراتژی جدید برای وحدت اسلامی است

No image
جهان اسلام نیازمند استراتژی جدید برای وحدت اسلامی است حمدی مرت معاون اسبق سازمان دیانت ترکیه و محقق و نویسنده اسلامی در دومین هم‌اندیشی بین‌المللی علما و فرهیختگان شیعه و سنی در مورد استراتژی جدید جهت تحقق وحدت اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی در سخنرانی خود گفت: اسلام یک کل است. کسانی که دربرابر این کل تسلیم شده باید در بین خود یکپارچگی داشته باشند و این یکپارچگی با شعور برادری و وحدت تحقق می‌یابد.
دشمنان اسلام با هدف ایجاد تفرقه در جوامع اسلامی با استفاده از تفاوتهای نژادی، مذهبی، جغرافیایی و تاریخی را در اولویت اهداف خود دارند و سعی می کنند مسلمانان را از منابع غنی و دینامیکهای درونی دور کنند.
معاون سازمان دیانت ترکیه در ادامه تصریح کرد: در حالی که غرب متشکل از مسیحیان و یهودیان است سعی دارد یکپارچگی و اتحاد خود را در زیر چتر سازمانهای مانند اتحادیه اروپا ، پیمان نفتا و مانند آن برای رسیدن به اهداف امپریالیستی هر روز افزایش دهد، تلاش می کند با ایجاد تفرقه از طریق تفاوتهای مذهبی و نژادی در کشورها و جوامع مسلمان که بخش اعظم منابع انرژی جهان را در اختیار دارند، پرتگاه پیش روی آنها را عمیق تر نماید.
حمدی مرت درپایان سخنان خود گفت: از تفاوتهای جزئی نه برای درگیری بلکه با تکیه برمشترکات بیشمار برای تجدد برادری و وحدت در مقابل اهل کفر و نجات بشریت از ظلم امپریالیسم استفاده کنیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت
Powered by TayaCMS