دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رازخاک جهان کشف شد

No image
رازخاک جهان کشف شد دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه منچستربا هدف بررسی منشاء تولید خاک جهان تصاویری را که تلسکوپ فضایی اسپیتزر ازشبه ستاره ای درفاصله 8 میلیارد سال نوری اززمین قراردارد مورد بررسی قراردادند و کشف کردند که نیروی سیاهچاله ها توانایی ایجاد و جابه جا کردن خاک ستارگان را درجهان دارند.به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان ازکانادا به نقل از نیو ساینس،ِ شبه ستاره ها اجرامی کیهانی هستند که شباهت زیادی به ستارگان دارند و نسبت به دیگراجرام آسمانی نوارانی ترهستند.درحقیقت نور ویژه شبه ستاره ها بخاطرحضوریک سیاهچاله بسیاربزرگ است .
که دراطراف این اجرام قراردارد.این سیاهچاله ها سبب تولید خاک ونورشدید شبه ستاره ها می شود.
نیروی قوی گریزازمرکزوجانب مرکز که توسط سیاهچاله ساخته می شود وبادهای کیهانی که حاصل این نیروهاست مولکولهای گازی شکل را تولید کرده واین مولکول ها را به مولکول های پیچیده ترتبدیل می کنند.رصد تلسکوپ فضایی اسپیتزربه ستاره شناسان این امکان را داد که شیشه، شن، بلور، مرمرِ، یاقوت سرخ و یاقوت کبود را دراین شبه ستاره شناسایی کنند.
منبع:
niksalehi

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت
Powered by TayaCMS