دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسابقه اینترنتی ایام محرم در پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام انصاریان

No image
مسابقه اینترنتی ایام محرم در پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام انصاریان گروه وبلاگ و IT پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام حسین انصاریان مسابقه اینترنتی ویژه ایام ماه محرم را برگزار کرده‌است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا)، پایگاه اطلاع‌رسانی حجت‌الاسلام حسین انصاریان مسابقه اینترنتی ایام ماه محرم را از میان مقالات منتشر شده در ویژه‌نامه این پایگاه برگزار کرده‌است.
سؤالات از بین مقالات ویژه‌نامه اینترنتی ماه محرم این سایت تهیه شده‌است. مهلت ارسال پاسخ‌ها تا پایان ماه محرم است و از روز اول صفر هیچ پاسخی پذیرفته نخواهدشد.
جوایز این مسابقه پس از ماه صفر و در 17 ربیع الاول مصادف با میلاد نبی گرامی اسلام(ص) تقدیم برندگان خواهد شد .اسامی 14 برنده در این مسابقه پس از قرعه کشی در سایت اعلام خواهد شد. جوایز به آدرس کاربران ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است که پاسخ به تمامی‌ سؤال‌ها اجباری است.
منبع خبر:
خبر گزاری قرآنی ایران

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت
Powered by TayaCMS