دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطۀ توبه

آیت الله بهجت:

  « اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.»

  • منبع: رخشاد، محمد حسین؛ در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت،قم، مؤسسه فرهنگی سماء، 1385ه.ش،چاپ پنجم، ص 109.
  • این موضوعات را نیز بررسی کنید:

    جدیدترین ها در این موضوع

    پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

    پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

    همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
    No image

    فلسطین؛ 60 سال پس از نکبت

    Powered by TayaCMS