دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر استاد علاّمه جعفرى تبریزى درباره میرزا مهدی اصفهانی

No image
نظر استاد علاّمه جعفرى تبریزى درباره میرزا مهدی اصفهانی

استاد علاّمه جعفرى تبریزى: در معرفى عرضه هاى اصیل معارف قرآنى، و موقعیّت آیت الله میرزاى مهدى اصفهانى، این گونه مى گوید:

ما نیز در جامعه خود چنین طرز تفکّرى ]عرضه معارف اصیل قرآنى و اسلامى[ را در اشخاص معدودى مى بینیم، که مهم ترین آن ها نظریّات آیت الله مرحوم آقا میرزا مهدى اصفهانى است. در گذشته من با تلامذه بسیار با فضل و تقواى مرحوم آقا میرزا مهدى تماس ها و بحث هایى داشته ام. نتیجه اى که از آن بحث ها حاصل شد این بود که ایشان هم معرفت و جهان بینى و طرز تفکّر کلامى در اسلام را منکر نبودند، بلکه مانند دیگر علما، معرفت را ضرورى مى دانستند، در نهایت ایشان از غوطه ور شدن در اصطلاحات قدیمى یونانى، و در مسائلى که خشکیده و هیچ گونه ارتباط حقیقى با واقعیّات ندارد، خوددارى مى کردند.([27])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت
Powered by TayaCMS