دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر سیّد محسن امین درباره واعظ شیعی حسن دیلمی

No image
نظر سیّد محسن امین درباره واعظ شیعی حسن دیلمی سیّد محسن امین از قول صاحب ریاض العلماء نقل مى کند که:

مجلسى و صاحب وسایل از کتاب ارشاد القلوب بسیار نقل حدیث کرده اند و بر آن اعتماد کرده اند «و قال المجلسى فى البحار الشیخ العارف ابى محمد الحسن بن محمد دیلمى له کتاب ارشاد القلوب و هو کتاب نظیف مشتمل على اخبار متینه غریبة...»([16]) علامه مجلسى در بحار گفته است: «که دیلمى صاحب کتاب ارشاد القلوب است که کتابى است پاک و منقّح و داراى اخبار شگفت و نیز کتاب اعلام الدین و غرر الاخبار که ما از این دو کمتر نقل کرده ایم...و از همه این کتاب و نقل بزرگان از آنها، عظمت و شأن مؤلف آن معلوم مى گردد.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب مشكلات و موانع سياسي اجتماعي حكومت امام علی (ع)

کتاب مشكلات و موانع سياسي اجتماعي حكومت امام علی (ع)

در اين كتاب به مهمترين موانع و مشكلات حكومت امام علی پرداخته و آنها را از زواياي مختلف بررسي نموده است.
کتاب مؤلفه‌های فرهنگی گفتمان مقاومت اسلامی در خاورمیانه

کتاب مؤلفه‌های فرهنگی گفتمان مقاومت اسلامی در خاورمیانه

پژوهش حاضر با هدف شناسایی مؤلّفه های فرهنگی مقاومت اسلامی در خاورمیانه و بنیان های دیرپای آن صورت گرفته است.
تأثيرات جهاني‌شدن بر امنيت جمهوري اسلامي

تأثيرات جهاني‌شدن بر امنيت جمهوري اسلامي

از منظر امنيتي به طرق متعددّي مي‌توان به بررسي جهاني شدن همّت گمارد كه از اين ميان دو رويكرد پيامدنگر و ماهيّت نگر از اهميّت خاصي برخوردارند.
کتاب فلسفه سیاسی جان رالز

کتاب فلسفه سیاسی جان رالز

نویسنده در کتاب پیش‌رو در رویکردی پژوهشی به دنبال بررسی فلسفه سیاست عدالت محور «جان رالز» (1921ـ2002م) و تشریح نقاط قوّت و ضعف آن است. در این مسیر ابتدا جایگاه فلسفه سیاسی رالز در تفکر سیاسی غرب تعیین و سپس به توضیح مبانی و زیرساخت‌های فکری او پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS