دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت به پیامبر(ص) در مطبوعات صهیونیستی

No image
اهانت به پیامبر(ص) در مطبوعات صهیونیستی روزنامه صهیونیستی کثیر الإنتشار «یدیعوت آحارنوت» روز پنجشنبه بخش‌هائی از کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم(ص) را منتشر کرد که این اقدام خشم فلسطینی های ساکن اراضی اشغالی 1948 را برانگیخت.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از قدسنا، شهروندان فلسطینی ساکن اراضی اشغالی 1948 در اعتراض به انتشار کاریکاتور موهن به پیامبر اسلام(ص) در روزنامه یدیعوت آحارنوت اشتراک خود در این روزنامه را متوقف کردند.
شهروندان فلسطینی همچنین خواستار عذرخواهی این روزنانه و عدم تکرار این اقدام اهانت آمیز شدند.
گفتنی است چاپ کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم(ص) در 17 روزنامه دانمارکی، خشم مسلمانان جهان را برانگیخته است.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

صبر از دیدگاه معصومین (ع)

در این متن به صبر از دیدگاه معصومین (ع) با موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ

متن سخنرانی ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین

متن سخنرانی حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام

متن سخنرانی انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

امام سجاد(علیه السلام) نمونه کامل انسان پاک

هر كس يك بار پاى منبر شيخ عباس بنشيند، من تا سه شبانه روز نماز واجبم را به عنوان انسان عادل به او اقتدا مى كنم؛ يعنى منبر شيخ عباس، ظالم را به عادل تبديل مى كرد و عدالت ساز بود.
Powered by TayaCMS