دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :«ان للجنه باباً یدعی الریان لایدخل منه الا الصائمون»

حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: «بهشت را دری است که "ریان" نامیده می شود از آن در، جز روزه داران وارد نمی شوند» (وسائل الشیعه، ج 7، ص 295، ح‌31)
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :«ان للجنه باباً یدعی الریان لایدخل منه الا الصائمون»
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :«ان للجنه باباً یدعی الریان لایدخل منه الا الصائمون»

قال رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم):

«ان للجنه باباً یدعی الریان لایدخل منه الا الصائمون»

(وسائل الشیعه، ج 7، ص 295، ح‌31)

حضرت رسول اکرم(ص) فرمود:

«بهشت را دری است که ریان نامیده می شود از آن در، جز روزه داران وارد نمی شوند»

توضیح:

«درب بهشتی مخصوص روزه داران»

مرحوم صدوق در کتاب شریف معانی الاخبار می نویسد: انتخاب این نام برای این در بهشت، به سبب آن است که بیشترین زحمت روزه دار از ناحیه عطش است، هنگامی که روزه داران از این در وارد می شوند، چنان سیراب می شوند که بعد از آن هرگز تشنه نخواهند شد.

    منبع: معانی الاخبار، ص 409.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

صبر از دیدگاه معصومین (ع)

در این متن به صبر از دیدگاه معصومین (ع) با موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ

متن سخنرانی ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین

متن سخنرانی حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام

متن سخنرانی انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

امام سجاد(علیه السلام) نمونه کامل انسان پاک

هر كس يك بار پاى منبر شيخ عباس بنشيند، من تا سه شبانه روز نماز واجبم را به عنوان انسان عادل به او اقتدا مى كنم؛ يعنى منبر شيخ عباس، ظالم را به عادل تبديل مى كرد و عدالت ساز بود.
Powered by TayaCMS