دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نتیجه شناخت خدا

هر که خدا را شناخت سزاوار است که تنها بر او توکل کند. (غرر و درر آمدی- ط صیدا- ص 264- س 13.)
نتیجه شناخت خدا
نتیجه شناخت خدا

نتیجه شناخت خدا

قال امیرالمؤمنین (ع): «یَنبَغی لِمَنْ عَرَفَ اللهُ أنْ یَتَوکَّلَ عَلَیْه»

در کلمه دیگر فرمود هر که ایمانش قوی‌تر است توکل او بر خدا بیشتر است و هر که توکل او بر خدا بیشتر است خداشناس‌تر است و اعتماد در کارها بغیر خدا نداشته و تمام توجهش در کلیه امور بخدا باشد و کارش همه را به حق واگذارد و بالنتیجه تمام امور مشکل را خدا بر او آسان گرداند که فرمود: «من توکل علی الله ذلت له الصعاب».

و در نتیجه توکل همه کارش را بخدا تفویض کند و حضرت – علیه السلام- فرمود: «من فوض امره الی الله سدده» هر که کارش را به خدا مفوض کند خدا بحد کامل آن کار را محکم اساس گرداند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

صبر از دیدگاه معصومین (ع)

در این متن به صبر از دیدگاه معصومین (ع) با موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ

متن سخنرانی ساده زیستی در سیره پیامبرصَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین

متن سخنرانی حلم در سیره اخلاقی ائمه معصومین در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام

متن سخنرانی انفاق و سخاوت در سیره ی معصومین علیهم السلام در موضوع سیره اخلاقی معصومین علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

امام سجاد(علیه السلام) نمونه کامل انسان پاک

هر كس يك بار پاى منبر شيخ عباس بنشيند، من تا سه شبانه روز نماز واجبم را به عنوان انسان عادل به او اقتدا مى كنم؛ يعنى منبر شيخ عباس، ظالم را به عادل تبديل مى كرد و عدالت ساز بود.
Powered by TayaCMS