دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعضای شورای مشورتی مسلمانهای استرالیا انتخاب می‌شوند

No image
اعضای شورای مشورتی مسلمانهای استرالیا انتخاب می‌شوند دولت استرالیا در نظر دارد اعضای جدید شورای مشورتی مسلمانهای استرالیا را انتخاب کرده و آنها را از میان جامعه اقلیت مسلمان و غیر روحانیها برگزیند.
لاری فرگوسن مسئول امور بین فرهنگی پارلمان استرالیا گفت: مسلمانان استرالیا باید در تمام ابعاد جامعه چون گروه های اولیا و مربیان، باشگاه های ورزشی و احزاب سیاسی حضور فعال داشته باشند. این ایده که تمام مسلمانان استرالیایی متعصب هستند باور نادرستی است که باید اصلاح شود مسلمانان جدا از مسائل دینی باید در عرصه های اجتماعی و سیاسی جامعه نیز از نمایندگانی میان دولت برخوردار باشند. شورای مشورتی مسلمانان که اعضای آن از میان جامعه علمای اسلامی استرالیا انتخاب شدند در توافق در مورد اهداف کلیدی ناکام عمل کردند.
براساس طرحهای تازه استرالیا شورای مشورتی تازه از میان ستارگان ورزشی، شخصیتهای آکادمیک و فعالان جامعه مسلمان انتخاب خواهند شد و سه مرد در کنار سه زن به علاوه یک رئیس این شورا را تشکیل خواهند داد.
بیش از 200 سال است که مسلمانان در استرالیا زندگی می کنند، جامعه امروز مسلمانان استرالیا 280 هزار مسلمان تخمین زده می شود که در میان جمعیت 21 میلیونی این کشور و اغلب در شهرهای سیدنی و ملبورن زندگی می کنند
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS