دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.

خانم کبری خیاطی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان گفت: این مدرسه به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی را عصر یکشنبه مصادف با نیمه شعبان برگزار کرد .

کبری خیاطی افزود: در این مراسم که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه نرجس (س) برگزار شد، ویژه برنامه های مختلفی مثل سخنرانی و میزگرد علمی با موضوع "مهدویت و انتظار فرج" با حضور خانم افضل بلوکی از اساتید دانشگاه، مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان، اجرای سرود و مولودی توسط تعدادی از طلاب و اساتید این مدرسه را از برنامه های دیگر این مراسم عنوان کرد.

کبری خیاطی خاطرنشان کرد: همچنین در این مراسم مسابقه ای با عنوان "انتظار سبز" ویژه شرکت کنندگان برگزار گردید.

    منبع: http://www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS