دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجلیل از آیت الله جوادی آملی به عنوان استاد نمونه حوزه علمیه قم

No image
تجلیل از آیت الله جوادی آملی به عنوان استاد نمونه حوزه علمیه قم در اجلاسیه اساتید سطح عالی و خارج حوزه علمیه قم که فردا )نهم خرداد) برگزار می شود، از آیت الله جوادی آملی به عنوان استاد نمونه حوزه علمیه قم تجلیل خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری،‌ مدیر حوزه علمیه قم، در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: اجلاسیه اساتید سطح عالی و خارج حوزه علمیه قم، نهم خرداد ماه با حضور علما، روحانیان و طلاب در مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار می‌شود.
وی با اشاره به این که بیش از ششصد استاد، در سطح عالی حوزه علمیه قم وجود دارند، خاطر نشان کرد: در این مراسم از آیت الله عبدالله جوادی آملی، مفسر قرآن کریم، به عنوان استاد نمونه حوزه علمیه قم، تجلیل می شود.
مدیر حوزه علمیه قم تصریح کرد: آیت الله جوادی آملی از شخصیت‌ها و علمای نمونه‌ای است که به عنوان مفسر ارزشمند قرآن کریم و استاد اخلاق شناخته می‌شود و به حق باید از چنین شخصیت‌هایی در حوزه علمیه به خوبی تجلیل و قدردانی شود. این استاد عالی حوزه علمیه قم در پایان یادآور شد: در این همایش، آیت الله محمدیزدی، دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم، و آیت الله جوادی آملی و مدیر حوزه علمیه قم سخنرانی خواهند کرد که در ادامه همایش برخی اساتید به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره تحول در حوزه علمیه می‌پردازند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS