دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تدریس آیت الله سید مرتضی رضوی کشمیری

No image
تدریس آیت الله سید مرتضی رضوی کشمیری

تدریس

تحصیلات علمى و اخلاقى سید مرتضى کشمیرى تا سال 1311 هـ .ق. ادامه پیدا کرد و با وفات استاد اخلاق و عرفانش آیت الله ملا حسین قلى همدانى در این سال، تدریس علوم دینى را به طور رسمى آغاز و تا آخر عمر با برکتش ادامه داد. بسیارى از دانشمندان و جویندگان علوم اسلامى در درس هاى فقه، اصول و اخلاق وى حاضر شده، از اقیانوس دانش وى، گوهرهاى علم و معرفت به دست آورده، بهره هاى فراوان بردند.([34])

جامعیت در علوم اسلامى، احاطه بر اصول و فروع در آن علوم، اطلاع از مبانى و اقوال و نیز تقواى عالى و وجود کمالات معنوى، عامل جذب شاگردان بزرگ به مکتب علمى او بود. شیخ آقا بزرگ تهرانى از دانشمندان اسلامى در این باره مى گوید: من چندین سال در محضر آیت الله سید مرتضى کشمیرى به تحصیل پرداختم. او را عالمى ربانى، جامع علوم فقه، اصول، حدیث، تفسیر و دیگر علوم رسمى و غیر رسمى حوزه یافتم.([35])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS