دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت: با توجه به تماس‌های پیاپی خواهران طلبه و درخواست آنان جهت شرکت در این جشنواره پژوهشی، شورای سیاست‌گذاری جشنواره علامه حلی، شرکت خواهران طلبه در جشنواره علامه حلی را تصویب کرد.

وی افزود: تصمیم بر این است که ارزیابی آثار پژوهشی خواهران طلبه‌ مدارس علمیه سراسر کشور، از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران انجام شود تا در ارزیابی آثار، با محدودیت زمانی رو‌به‌رو نشویم.

حجت الاسلام زارعی از اختصاص سهمیه‌ای ویژه از جوائز این جشنواره به خواهران طلبه خبر داد و گفت: خواهران طلبه باید آثار پژوهشی خود را به مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران ارسال کنند تا از میان آثار رسیده، سی اثر به عنوان پژوهش‌های منتخب، به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ارائه و پس از ارزیابی نهایی، آثار برگزیده معرفی ‌شود.

در این دیدار، خانم افشار، مدیر ساماندهی تحقیقات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بااستقبال از برگزاری این جشنواره اظهار داشت: در حال حاضر، خواهران طلبه در 260 مدرسه علمیه سراسر کشور در حال تحصیل هستند و ما امیدواریم که در جشنواره‌های بعدی، سهمیه بیشتری از جوائز به بخش خواهران اختصاص یابد.

    منبع خبر:
  • خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS