دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است

No image
رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت از فرهنگ باید دستگاههای مختلف اهتمام همه‌گیر داشته باشند، گفت: برای تحقق این امر عزم و اراده ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مظلومیت در عرصه فرهنگ به عوامل مختلف بستگی دارد، اظهار داشت: طراحی و برنامه ریزی در حوزه فناوری، نگاه نظام اجرایی کشور، منابع انسانی و منابع مالی لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت، باید دستگاهها، دولت، مجلس، مسئولین و دست اندرکاران اهتمام همه گیر داشته باشند تا رفع مظلومیت محقق شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: در برنامه های سالیانه، در چشم انداز و تحقق اهداف چشم انداز و همچنین در سیاستهای کلی برنامه و توسعه که اینک مسئولین در حال تدوین برنامه توسعه پنجم هستند، دقت لازم در راستای تحقق این امر صورت گیردف، بنابراین یک اراده ملی برای رفع مظلومیت فرهنگ ضروری است.
حجت الاسلام دکتر خاموشی با یادآوری تعامل فرهنگی با دیگر کشورها، افزود: جمهوری اسلامی ایران در تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی باید به سیاستگذاری کلان، خرد، منطقه‌ای و حتی با تقسیم‌بندی کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و مناطق قاره‌ای توجه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه محور فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است، گفت: در اساسنامه این سازمان این مهم دیده شده است. باید نهادهای مختلف خود را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هماهنگ کنند تا در ارائه فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور نیز این ضرورت مهم، با هماهنگی و همکاری تحقق یابد .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS