دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رمز جاودانگی قرآن بررسی شد

No image
رمز جاودانگی قرآن بررسی شد به همت مدرسه علمیه حجتیه ، رمز جاودانگی قرآن بررسی شد
نشست علمی رمز جاودانگی قرآن با حضور صاحبان فکر و اندیشه در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی استاد در این نشست به شرح علل جاودانگی قرآن پرداخت و گفت: قرآن جامعیت و کمال دین است، زیرا با دلیل عقلی اثبات شده، انسان در راه سعادت نمی‌تواند تنها باشد بلکه در رسیدن به کمال مطلوبش باید از دین کمک بگیرد و اسلام نیز باید ابدی باشد، زیرا مردمی که دیگر با هیچ پیامبر جدیدی مواجه نمی شوند، احتیاج دارند تا در سایه قرآن تمام برنامه‌های خود را بیابند.
وی همچنین پاسخگویی به نیازهای متغیر و فراوان را از دیگر رموز جاودانگی قرآن و سنت دانست و گفت: قرآن همیشه زنده است و عمق زیادی دارد و آنچه تعلیم می دهد را انسان هرگز نمی تواند به خودی خود یاد بگیرد و این آموزش احتیاج به معلمان و مفسرانی دارد که قرآن کریم آنها را منحصر در اهل بیت(ع) می داند و با آنان پیوندی ایجاد کرده، تا حرف های دین از زبان قرآن و ائمه(ع) مطرح شود و در این خصوص امام علی(ع) می فرماید، اگر من سخنگوی قرآن باشم هر چه نیاز دارید تا قیامت از آن استخراج می‌کنم و این نشان دهنده منزلت و جایگاه امامت است.
خاطرنشان می‌شود در ابتدای این نشست چند تن از محققین به ارائه مقالات خود در زمینه رمز جاودانگی قرآن و ابعاد اعجاز آن در حوزه صناعت ادبی و نکات علمی پرداختند.
منبع خبر:
www.tebyan.net

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS