دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ممنوعیت استماع قرآن در هنگام رانندگی در کویت

No image
ممنوعیت استماع قرآن در هنگام رانندگی در کویت شورای فتوای اداره اوقاف کویت گوش دادن به قرآن هنگام رانندگی را بی حرمتی به این کتاب آسمانی برشمرد و استماع آن را در این حالت ممنوع اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کویت، دکتر شیخ احمد الحجی الکردی کارشناس دائرةالمعارف فقهی و عالم برجسته شورای فتوای وزارت اوقاف کویت، استماع قرآن هنگان رانندگی را بی حرمتی به این کتاب مقدس و ممنوع اعلام کرد.
وی گفت: با توجه به تاکید آیات قرآن مبنی بر گوش دادن و توجه به قرآن در هنگام تلاوت شدن آن و نیز با توجه به این که هنگام رانندگی عمده حواس به رانندگی و محیط است و مطمئناً نمی‌شود در آن واحد هم به قرآن گوش دهیم و هم حواسمان به رانندگی باشد، این عمل اهانت به کتاب مقدس قرآن کریم و ممنوع می باشد.
شیخ الحجی الکردی اعلام کرد:اگر حواس راننده به رانندگی باشد پس حق قرآن را ادا نکرده است و در صورتی که به قرآن توجه داشته باشد به رانندگی دقت نخواهد کرد و هم برای خودش و هم برای دیگران خطری جدی محسوب می‌شود پس یا باید به قران عنایت کند یا به رانندگی.
وی خواستار توجه بیشتر مسلمانان به آموزه های دینی و دقت در عمل کردن به آن‌ها شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS