دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پخش زنده همایش های حوزوی در اینترنت

No image
پخش زنده همایش های حوزوی در اینترنت به زودی و به همت پایگاه اطلاع رسانی سمینار نیوز، امکان پخش زنده همایش های حوزوی در اینترنت فراهم می شود.
جواد دره شیری، مدیر پایگاه اطلاع رسانی سمینار نیوز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: به زودی امکان پخش زنده همایش های حوزوی در اینترنت فراهم می شود.
وی با بیان این که هم اکنون موضوعات گوناگونی از جمله اخلاق، ادیان و فرق، عرفان و تصوف، فلسفه، کلام و منطق، علوم قرآن و حدیث و فقه و حقوق اسلامی در پایگاه سمینار نیوز برای ثبت همایش ها و گردهمایی های مربوط به حوزه دین وجود دارد، اظهار داشت: مؤسسات و نهادهای حوزوی و غیر حوزوی می توانند همایش ها، سخنرانی ها، جلسات پایان نامه و مراسم های مورد نظر خود را جهت اطلاع دیگران در این سایت ثبت کنند.
دره شیری ادامه داد: هم اکنون در حال آماده کردن مقدمات پخش زنده همایش ها در این سایت هستیم و پس از فراهم شدن زمینه آن، برگزار کنندگان همه سمینارها و نشست ها می توانند برای ارائه آنلاین آنها با سمینار نیوز هماهنگی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ویژگی های این سایت در مقایسه با نمونه های مشابه تصریح کرد: پیش از این هیچ سایتی در کشور نبود که بتواند با این گستره موضوعی و به صورت تقسیم بندی شده، سمینارها و کنفرانس ها را پوشش دهد و از این رو می توان گفت سمینار نیوز نخستین پایگاه جامع اطلاع رسانی همایش های ایران است.
مدیر سایت سمینار نیوز با اشاره به این که ثبت همه سمینارها، نشست ها و مسابقات در این پایگاه رایگان است،ابراز داشت: موضوعات همایش ها به نه شاخه اصلی تقسیم شده اند که خود آنها نیز شامل بیش از صد زیرشاخه می شوند.
وی دسترسی به اطلاعات همایش ها را بر اساس موضوع و تاریخ به همراه زمان و مکان برگزاری و برگزار کنندگان آنها امکان پذیر دانست و افزود: علاقه مندان همچنین می توانند تا پنجاه موضوع را انتخاب کنند تا اخبار مربوط به برگزاری همایش ها در آن موضوعات از طریق پست الکترونیک برای آنها ارسال شود.
گفتنی است، اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت همایش های خود، اطلاع از زمان و مکان برگزاری و همچنین عضویت رایگان در سایت سمینار نیوز می توانند به نشانی www.seminarnews.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 88932726 – 021 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS